Uit eigen bakkerij


Laat u verrassen door ons assortiment in zowel brood als gebak.

HomeBakkerij

Bakkerij


Laat u verrassen door ons assortiment in zowel brood als gebak. Onze producten worden elke dag vers gemaakt door onze bakkers in onze ambachtelijke bakkerij. De creativiteit van onze (banket)bakkers zorgt voor een verrassend assortiment, elke dag opnieuw! Kwaliteit is voor ons het belangrijkste ingrediënt van ons brood en ons banket. Elke dag weer gaan onze producten letterlijk als warme broodjes over de toonbank of met online bestellingen.

Traditionele broodsoorten als een busbrood, maar ook specialiteiten zoals onze vloerbroden en desembroden, zijn bij ons verkrijgbaar. Vloerbrood wordt gebakken op de stenen vloer van de oven. Het brood wordt niet gebakken in een broodbus- of blik. De ovenvloer wordt zeer heet, waardoor het deeg snel dichtschroeit. Dit zorgt voor een heerlijke, knapperige korst.

Ook gebruiken wij graan gemalen door de molen De Hoop uit Sprundel, waarmee onze bakkers heerlijk molenbrood maken. De opbrengsten van het graan worden gebruikt om de molen te onderhouden.

Het heerlijkste gebak, de mooiste taarten en kakelverse eierkoeken. De ruime keuze aan gebak, taarten, vlaaien en koeken is zeer uitgebreid. Alles wordt nog op ambachtelijke wijze gemaakt, en dat proef je! Onze banketbakkers maken onze vlaaien vers en scheppen ook elke dag de lekkerste eierkoeken.

Als ons brood, taart, vlaai en andere lekkernijen bezorgen wij uiteraard ook thuis!

Naar de webshop