Diepvries producten


Ons diepvries assortiment is speciaal voor u geselecteerd, op kwaliteit en de beste prijs!

HomeDiepvries

Diepvries


Ons diepvries assortiment is speciaal voor u geselecteerd, op kwaliteit en de beste prijs! Onze schappen zijn gevuld met vele soorten snacks en borrelsnacks. Ook vindt u bij ons een groot assortiment ijs en handijsjes. Voor elk dessert met ijs dat uw wilt maken, hebben wij de geschikte smaak. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een grote selectie handijsjes als u op zoek bent naar een verfrissend en makkelijk tussendoortje. Zo bestaat ons assortiment uit diverse snacks die afkomstig zijn van de Diepvriesspecialist en ambachtelijk ijs van het IJsboerke.

Al sinds de oprichting in 1935, tracht het IJsboerke in te spelen op de wensen van de klant. Dit doen zij door een gevarieerd assortiment aan te bieden. Om nog meer sfeer en gezelligheid te creëren zorgt het IJsboerke voor authentiek Belgisch roomijs. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen bieden waarop u kan vertrouwen, werken zij het liefst met Belgische ingrediënten. Ons assortiment bestaat onder ander uit schepijs en handijsjes.

De Diepvriesspecialist is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in diepvriesproducten. De vertrouwde smaak, daar geniet je van! Het assortiment van de Diepvriesspecialist bevat alleen de lekkerste snacks van de beste kwaliteit. Met hun boeren zorgen ze voor eerlijke producten, iets wat je direct proeft aan de snacks! Smaak, kwaliteit en prijsbewust, dat is het specialisme van de Diepvriesspecialist. We hebben een groot aanbod met de lekkerste snacks voor u geselecteerd.

Naar de webshop