Kruidenierswaren, zelf gemaakt


PLUS Manniën heeft voor jou een uniek assortiment kruidenierswaren samengesteld. Ons assortiment kruidenierswaren bied je meer dan voldoende keuze. Van snoep, koeken, chips, chocolade, noten tot aan sauzen.

HomeKruidenierswaren

Kruidenierswaren


PLUS Manniën heeft voor jou een uniek assortiment kruidenierswaren samengesteld. Ons assortiment kruidenierswaren bied je meer dan voldoende keuze. Van snoep, koeken, chips, chocolade, noten tot aan sauzen. De sauzen van Devos & Lemmens kunnen maaltijden net dat beetje extra geven. Ontdek ons assortiment chocolade van Maître Truffout de hemelse verscheidenheid van chocolade & pralinen. Een verleidelijke wereld van cacaobonen in zijn meest tedere variant. Ook hebben wij hartige producten zoals de heerlijke noten van Klassen Noten of de krokante chips van GUNZ.

GUNZ

Smullen op een zoete of zoute manier wordt een pure belevenis op het gebied van snacken. Snackline biedt gegarandeerd veel krokant knabbelplezier voor volwassenen en kinderen. Zo heeft Gunz chips met een heerlijke smokey bacon smaak, of gaat u liever voor de knapperige Brezel mix.

Van klasse noten

De noten bij Van klasse noten worden als sinds 1993 vers gebakken. Met toewijding maken zij de lekkerste Verse Klassenoten: lekker puur, zoet, met een gulle laag Belgische chocolade, gezouten of ongezouten, gekruid of een krokant laagje.

Woogie snoep

Een kleurrijke en zoete keuze voor groot en klein. Het Woogie-assortiment aan zoetwaren laat iedereen dansen van vreugde, door de zoete smaak, ongeacht of je nou jong of oud bent. Zo kun jij onder andere genieten van zuurtjes met een frisse citroensmaak of een zoete kers smaak.

Kindley’s

Van Vliet The Family of Candy Brands is één van Nederlands grootste producenten van zoetwaren en zoetwarenconcepten. Onder de merknaam KINDLY’S hebben hun een opvallende verpakkingslijn ‘Zoete herinneringen’ die in uitstraling sterk aanspreken aan de snoepjes en smaken van vroeger. Alsof je de smaak meteen weer te pakken hebt.

Meenk

MEENK weet van een echt Nederlands product een luxe beleving te maken. Bij MEENK-drop gebruiken hun de beste, natuurlijke, ingrediënten en maken elk dropje met de hand. Dit vakkundige handwerk wordt gedaan in het oudhollandse stadje Winschoten.

Devos en Lemmens

Devos & Lemmens, dat was meteen liefde op het eerste gezicht. Die liefde gaat duidelijk door de maag. Want al meer dan 130 jaar zijn de sauzen van Devos & Lemmens een begrip op elke Belgische tafel. Van de allereerste Belgian Pickles tot de nieuwste barbecuesauzen.

Guldenkrakeling

Gulden Krakeling is dé koekspecialist. In het brede assortiment is voor ieder wat wils. Zoek je grote koeken voor de visite of een klein koekje voor bij de thee? Of gewoon een lekkere stroopwafel voor tussendoor of een heerlijke cake als traktatie voor een verjaardag. Gulden krakeling heeft het allemaal!
Naar de webshop