Lees hier alles over PLUS Manniën


PLUS Manniën is opgericht in 2001. PLUS Manniën is een full servicesupermarkt met vriendelijke medewerkers, die staan voor Kwaliteit, Vers, Vol en Lokaal onderscheid.

HomeOver ons

Over ons


PLUS Manniën is opgericht in 2001. PLUS Manniën is een full servicesupermarkt met vriendelijke medewerkers, die staan voor Kwaliteit, Vers, Vol en Lokaal onderscheid. De klant staat op nummer 1 en verdient onze volledige aandacht! In onze supermarkt doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. Ons team helpt u graag bij het doen van uw dagelijkse boodschappen of het verzamelen van uw online bestelling.

Op de verschillende (vers)afdelingen staan deskundige medewerkers voor u klaar voor advies. Ook helpen wij u graag aan een product naar uw wens. In onze winkel letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als klant weer tevreden naar huis gaat of een online bestelling aan de deur ontvangt. U vindt bij ons onder meer een uitgebreid assortiment (buitenlandse) kazen, vers gesneden vleeswaren, brood uit onze ambachtelijke bakkerij, vers gekookte maaltijden uit onze makerij en tot slot een ambachtelijke slagerij waar onze slager vele producten zelf produceert. Ons assortiment is verrijkt met bijzondere (lokale) producten. Zo kunt u bij ons terecht voor de bekende Rucphense droge worst of flan vlaai uit onze banketbakkerij. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment diepvriessnacks en heerlijke Belgische sauzen.

Het blijft voor ons elke dag weer een mooi moment om u in een van onze winkels te mogen begroeten of om uw online bestelling tegemoet te zien.