Uit eigen slagerij


Een goed, lekker, verantwoord en ambachtelijk stukje vlees: dat haal je natuurlijk bij PLUS Manniën!

HomeSlagerij

Slagerij


Een goed, lekker, verantwoord en ambachtelijk stukje vlees: dat haal je natuurlijk bij PLUS Manniën! Voor een echt lekker stukje vlees, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de slagerij kiest u altijd voor vers, altijd van topkwaliteit én natuurlijk altijd lekker! Dat begint bij ons bij het selecteren van het juiste vlees en beste ingrediënten. Wij hebben een ruim assortiment aan vlees, vis en vegetarisch. We snijden niet alleen een lekker stukje vlees voor u af, wij kunnen u ook tips geven om de perfecte biefstuk te bakken of welke kruiden het lekkerst zijn in uw stoofschotel.

We proberen dagelijks vele klanten te helpen met advies en aandacht. Onze medewerkers zijn daarvoor goed opgeleid. De medewerkers van PLUS Manniën beoefenen hun vak op een zo hoog mogelijk niveau, waarmee wij onszelf willen onderscheiden. Wij kennen een uitstekende service en de bediening staat altijd voor u klaar. De online bestelling worden met alle aandacht voor u bereid en klaar gezet, zodat u heerlijk kunt genieten als uw online-bestelling is thuis bezorgd!

Aan onze producten wordt veel zorg besteed. Puur, eerlijk, vers en lekker. Ambachtelijk met liefde voor het vak, elke dag opnieuw. En dat verschil proeft u.
Naar de webshop